Home» News» Best DJ @ RMA 2011 - Dj Andi - Ambasador A.DJ.P.R

BEST DJ @ RMA 2011 - DJ ANDI - AMBASADOR A.DJ.P.R

Inca de la inceputul lunii octombrie a acestui an Maestrul Dj Andi promoveaza si sustine activitatea singurei Asociatii a DJ-ilor Profesionisti din Romania (A.DJ.P.R), recunoscuta de toate organismele abilitate, atat pe plan national cat si international.

Inca de la inceputul lunii octombrie a acestui an Maestrul Dj Andi promoveaza si sustine activitatea singurei Asociatii a DJ-ilor Profesionisti din Romania (A.DJ.P.R), recunoscuta de toate organismele abilitate, atat pe plan national cat si international.

DJ Andi e responsabil cu distractia in fiecare zi, de luni pana vineri, in cadrul emisiunii Request 6 2 9 difuzat la Radio 21, alaturi de colegul si prietenul Liviu Hodor, ce se regaseste deasemenea in lista Ambasadorilor A.DJ.P.R.

DJ Andi s-a nascut in Bucuresti. A inceput sa o arda pe muzica electronica in clubul Karma si marturiseste ca vibreaza cel mai bine pe electric.

Recunoaste ca n-ar refuza un Main in Fabric London si un after pe plajele din Miami. 

Cele trei cuvinte care il definesc sunt: muzica , muzica si iar muzica. Piesele sale sunt incendiare si reusesc sa ridice sute de maini in aer.

DJ Andi  isi completeaza trilogia muzicala, dupa Freedom  si Happiness, cu piesa Universe, feat. Stella, ce a fost lansata in premiera pe 16 septembrie, la ROMANIAN MUSIC AWARDS 2011, eveniment ce a avut loc in Piata Sfatului din Brasov.

Universe este o melodie “optimista, plina de viata, si in acelasi timp o piesa de club care va incendia cu siguranta toate dancefloorurile”, crede DJ Andi.


DJ ANDI - Universe, feat. Stella 
 

 

Aici poti vizualiza pagina de membru a lui Dj Andihttp://www.adjpr.ro/ro/membri/dj-andi