Home» News» Batut de un fost luptator K1, un DJ din Tulcea a murit

BATUT DE UN FOST LUPTATOR K1, UN DJ DIN TULCEA A MURIT

Un fost luptator K1, chemat in ajutor de un prieten suparat ca nu a fost servit cu bautura intr-un club din Tulcea, l-a urmarit pe strada pe DJ-ul localului: i-a dat un pumn, tanarul lovindu-se cu capul de asfalt. DJ-ul a murit la spital.

DJ-ul din Tulcea care a fost batut sambata seara de unluptator K1 a murit, marti, la Spitalul Floreasca din Capitala, scrie realitatea.net. Tanarul intrase in coma dupa ce a primit un pumn de la un fost luptator K1, iar in cadere s-a lovit cu capul de asfalt. Scandalul a fost provocat de un fost jucator de la Otelul Galati, nemultumit de faptul ca nu a primit bautura. 

Martorii incidentului de la Tulcea spun ca fostul fotbalist Uti Marginean a venit in club in stare de ebrietate si s-a suparat ca nu a fost servit. Asa ca a provocat un scandal, pentru care a fost sanctionat de jandarmi. Cateva ore mai tarziu, s-a intors in local insotit de cativa prieteni, printre care si fostul luptator K1Marian Parus.

In urma unei altercatii, sambata noapte, DJ-ul care iesise din club sa plece acasa a primit un pumn de la fostul luptator si s-a lovit cu capul de bordura. A fost dus la spitalul din Tulcea, unde a intrat in coma. De acolo a fost transportat la Spitalul de Urgenta din Capitala, dar medicii nu l-au putut salva, tanarul decedand marti.

Condoleante!