Acasa» Stiri» Un nou proiect muzical: Lee More -

UN NOU PROIECT MUZICAL: LEE MORE -

Dupa ce a lansat in colaborare cu Matteo piesa "Champion", unul dintre hiturile anului 2011, Lee More lanseaza prima piesa din cariera solo, "All In My Head", alaturi de un video lyric energizant.

Cu toate ca "All In My Head" este primul sau single, artistul, ce pastreaza misterul asupra identitatii sale, are un background relevant in domeniul muzical.

"Numele si chipul sunt mai putin relevante. Nu pot purta fuste scurte deci, cu atat mai mult muzica este cea care trebuie sa convinga! Vreau ca oamenii sa placa muzica mea si mai apoi pe mine", declara Lee More.

Compusa de catre Lee More, impreuna cu Matteo si Deepside Djs, piesa are un sound dance, usor electronic, ce te duce cu gandul la un party electrizant.

Lee More intareste conceptul de artist cu o identitate ascunsa si pune muzica si single-ul "All In My Head" pe primul loc. Pana la urma, muzica unui artist, este cartea sa de vizita.

Pana vom descoperi cine este Lee More, ii putem urmari activitatea pe Facebook https://www.facebook.com/leemoremusic sau pe http://www.leemore.ro