Acasa» Stiri» Liviu Hodor a devenit ambasador al A.DJ.P.R.

LIVIU HODOR A DEVENIT AMBASADOR AL A.DJ.P.R.

DJ Liviu Hodor este prezent in fenomenul muzical inca din adolescenta si pe parcursul anilor a reusit sa imbine cu succes munca de DJ radio cu cea de DJ de club si DJ artist. Recent, Liviu a hotarat sa se alature ADJPR (Asociatia DJ-ilor Profesionisti din Romania). Asociatia, recunoscuta pe plan national cat si international, protejeaza interesele DJ-ilor membrii si le ofera anumite facilitati.

Liviu Hodor si-a inceput cariera pe cand avea 16 ani, ca DJ radio la un post local din orasul natal Campulung. La 18 ani acesta deja mixa in cluburile din toata tara si nu a mai durat mult pana s-a mutat in Bucuresti si mai mult, a primit propriul show radio la Vibe FM, cel mai ascultata radio dance din Romania. Din toamna anului trecut, Liviu realizeaza impreuna cu Dj Andi cea mai de succes emisiune interactiva cu mixuri live -Request 629 la Radio 21.

 

In 2009 Liviu Hodor face un pas important in cariera sa si incepe propriul lui proiect muzical. Impreuna cu Tara lanseaza single-ul “Happy for you” (). Piesa a fost no.1 pentru mai multe saptamani in topurile radio din Romania, si chiar si dupa un an de la lansare, “Happy for you” se afla in playlistul posturilor radio, devenind cea mai longeviva piesa in Romanian Top 100 Airplay. Piesa s-a facut auzita si peste hotare, fiind licentiata in toata lumea, la cele mai mari case de discuri.

In vara lui 2010 Liviu Hodor lanseaza single-ul “Dream with you” ( ), o piesa de vara cu un sound catchy avand la baza acordeonul - amprenta folosita de Liviu inca de la debut.

La inceputul acestei veri Liviu Hodor lanseaza impreuna cu Mona(ex. Wassabi) un nou single-ul “Sweet Love”( ).

Colaborarea se dovedeste una de succes, cei doi fiind premiati ca Best Debut in cadrul Galei Premiilor VIP din luna august. In paralel cu evenimentele si concertele la care participa, Liviu si Mona se pregatesc de lansarea videoclipul piesei “Sweet Love”.