Acasa» Stiri» Jay Ko devine membru A.DJ.P.R

JAY KO DEVINE MEMBRU A.DJ.P.R

Incepand cu  luna noiembrie 2011, A.DJ.P.R. a castigat un nou membru.

Cu o experienta de 20 ani in domeniu, activand ca DJ de club din ’92 alaturi de tatal sau, care avea aceasta profesie, Jay Ko este un nume recunoscut atat de cei din comunitatea DJ-ilor din Romania, cat si de clubberi sau ascultatori ai posturilor musicale de radio sau tv din tara.

Talentul si versatilitatea l-au ajutat sa se muleze dupa gusturile publicului dar si sa tina pasul cu tehnologia
in aceste doua decenii, trecand de la casete la CD-uri, apoi indragostindu-se de viniluri, avand o colectie impresionanta de cateva mii, si ajungand in prezent un maestru al utilizarii celor mai noi softuri de muzica.

Semnat cu Media Pro Music, Jay Ko  nu a stat departe nici de productia muzicala, iar proiectul cu Anya s-a fructificat cu doua single-uri de success : “Crazy” si “One”, ultima fiind declarata official cea mai difuzata piesa din Romania in anul 2010. Cel mai recent single, “Monalisa”,  lansat impreuna cu Loredana, prima colaborare a artistei cu un DJ, se va bucura in curand si de un videoclip. 

In actualitate se afla proiectul cu Jayraa, DJ alaturi de care a mixat in exclusivitate in ultimii doi ani in cele mai mari cluburi din tara si cu care lucreaza la viitoarele productii.
Jayraa, singura femeie DJ resident din tara, i-a devenit sotie vara trecuta, formand un cuplu inedit pe piata muzicala romaneasca.

Jay Ko - High Note (Jayraa Note Remix 2011) download

http://www3.zippyshare.com/v/99054247/file.html

Loredana Ft Jay Ko - Monalisa (Live)Jay Ko Ft Anya - One (Official Videoclip)