Acasa» Stiri» Dj Raoul primul ambasador A.DJ.P.R.

DJ RAOUL PRIMUL AMBASADOR A.DJ.P.R.

  Inca din luna mai a acestui an Dj Raoul promoveaza si sustine activitatea singurei Asociatii a DJ-ilor Profesionisti din Romania (A.DJ.P.R), recunoscuta de toate organismele abilitate.

In opinia Presedintelui A.DJ.P.R, Raoul este un model demn de urmat pentru toti DJ-ii, practicanti si nepracticanti din Romania.

   Dj Raoul, pe numele sau adevarat Raoul Russu, a fost dintotdeauna pasionat de muzica, in special de cea electronica. De profesie electronist, I-a fost foarte greu la inceputul carierei sale de dj, la putin timp dupa revolutie.

   Se poate spune ca Raoul a fost printre primii Dj din Romania care a abordat stilul house.

   Un autodidact in “meseria” de DJ, Raoul alege muzica in functie de specificul petrecerii sau al locului in care mixeaza. Despre DJ, Raoul spune ca este cel ” responsabil sa te faca sa te simti bine, si trebuie sa iti transmita o anumita stare, si daca nu reuseste, nu inseamna ca nu e priceput in ale meseriei, ci doar ca nu iti place stilul lui…”

Aici poti vizualiza pagina de membru a lui Dj Raoul: http://www.adjpr.ro/ro/membri/dj-raoul-1

 

Despre A.DJ.P.R.:

Infiintata in 2007, Asociatia DJ-ilor Profesionisti din Romania (A.DJ.P.R), care are ca scop sustinerea, promovarea si dezvoltarea activitatii de DJ in Romania.
Pentru a-si indeplinii acest scop A.DJ.P.R. a semnat in decembrie 2010, dupa o prioada de 8 luni de negocieri, un protocol cu UPFR, prin care obtine mai multe facilitati pentru intrarea in legalitate a fiecarui DJ practicant din Romania.

Devenind membru A.DJ.P.R., veti avea multipe avantaje, printre care mentionam:


-  ADJPR te pune in legalitate si iti ofera posibilitate de a intra in posesia Licentei prin achitarea       taxei UPFR ca Persoana Fizica;
-  Plata in 2 rate egale a taxei UPFR;
-  Membrii A.DJ.P.R. sunt recunoscuti de inspectorii UPFR prin Cardul de Membru;
-  Consiliere juridica;
-  Reprezentarea intereselor fiecarui membru la negocierile cu UPFR, UCMR-ADA, ADPFR;
-  Acces la Scoala acreditata pentru cursuri de DJ;
-  Inlesnirea accesului la studiouri/compozitori celebrii;
-  Accesul gratuit pentru Membrii A.DJ.P.R. la Simpozioane si workshop-uri de prezentare echipamente profesionale de ultima generatie destinate DJ-ilor;
-  Posibilitatea editarii de compilatii muzicale;
-  Acces gratuit la creatii muzicale de ultima ora oferite de Casele de Discuri; 
-  Acces la muzica prin sistemul "file sharing" intre membrii practicanti.