Acasa» Stiri

STIRI

Aici gasesti stiri din domeniile conexe activitatii de DJ.

 

PartyBusta a devenit ambasador ADJPR

PartyBusta este organizator al primului workshop de turntablism din Romania (2009); Primul DJ / Turntablist din Romania care realizeaza sesiune video pentru DJcity; DJ/Formator al scolii de DJ "DJ HIGH WAY"

Detalii
 

Un nou proiect muzical: Lee More -

Dupa ce a lansat in colaborare cu Matteo piesa "Champion", unul dintre hiturile anului 2011, Lee More lanseaza prima piesa din cariera solo, "All In My Head", alaturi de un video lyric energizant.

Detalii
 

Mix-urile membrilor A.Dj.P.R acum si pe iTunes

In urma parteneriatului cu portalul anyplace.ro, toate mix-urile membrilor Asociatie Dj-ilor Profesionisti din Romania, vor putea fi asculate si prin intermediul bine cunoscutului iTunes,

Detalii
 

Trimite mixul tau,iar A.Dj.P.R ti-l promoveaza!

Asociatia DJ-ilor Profesionisti din Romania ofera tuturor dj-ilor (profesionisti sau amatori) posibilitatea de a fi promovati pe toate canalele media, aflate la dispozitia Asociatie cat si posibilitatea de a fi ascultat la unul din radiourile partenere.   Mix-ul trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

Detalii
 

HIP-HOP-ul e cu noi! Confesiunile unui Membru A.DJ.P.R.

Pentru ca sunt DJ de aproape 10 ani; pentru ca am investit ceva  cascaval in tot setup-ul meu; pentru ca m-am carat cu pickupurile prin toata tara (nu cred ca am pus de trei ori mana pe cd-playere) pentru a
pastra elementele de care multi doar vorbesc dar cand vine vorba de investit, mai greu; pentru ca e marfa.

Detalii
 

ORDA: ACTA nu va aduce prejudicii personale utilizatorilor de Internet din Romania

Acordul multilateral antipiraterie /ACTA/ nu va aduce prejudicii personale utilizatorilor de Internet şi nu va atrage măsuri suplimentare acestora, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de specialitate, Răzvan Câşmoiu, directorul Direcţiei de expertiză şi constatări din cadrul Oficiului Român pentru Drepturi de Autor /ORDA/.

Detalii
 

Jay Ko devine membru A.DJ.P.R

Incepand cu  luna noiembrie 2011, A.DJ.P.R. a castigat un nou membru.
Cu o experienta de 20 ani in domeniu, activand ca DJ de club din ’92 alaturi de tatal sau, care avea aceasta profesie, Jay Ko este un nume recunoscut
atat de cei din comunitatea DJ-ilor din Romania, cat si de clubberi sau ascultatori ai posturilor musicale de radio sau tv din tara.

Detalii
 

Best DJ @ RMA 2011 - Dj Andi - Ambasador A.DJ.P.R

Inca de la inceputul lunii octombrie a acestui an Maestrul Dj Andi promoveaza si sustine activitatea singurei Asociatii a DJ-ilor Profesionisti din Romania (A.DJ.P.R), recunoscuta de toate organismele abilitate, atat pe plan national cat si international.

Detalii
 

Scoala ?DJ High Way? si-a deschis oficial portile !

DJ High Way este comunitatea dj-ilor amatori si profesionisti, producatorilor, artistilor si a  oamenilor pasionati de muzica. DJ High Way isi propune sa devina cea mai mare platforma online pentru iubitorii de muzica.

Detalii
 

Taxe pentru muzica ambientala. VEZI CINE SI CAT TREBUIE SA PLATEASCA.

Mall-urile şi cazinourile vor plăti cele mai mari taxe pentru muzica ambientală difuzată în incinta lor, sume care pot depăşi 1.800 de lei/ lună, însă de remuneraţiile pentru muzica ambientală nu vor scăpa nici barurile, stadioanele sau deţinătorii de săli în care se organizează nunţi şi petreceri. 

Detalii
 
 1 2 >